Nederlands English
Nederlands English
Is dit nou ECHT nodig?

Het perfecte cadeau bij beëdiging, jubileum, verjaardag en burnout van elke jurist of rechtenstudent!!

De albums kunnen los van elkaar gelezen worden.Is dit nou ECHT nodig?

Deel 4: Het Exit-Traject
Dit vieRde en laatste – maaR los leesbaRe – album is met een dikke 74 bladzijden TOO BIG TO FAIL!

Een jurassic partner die over zijn uiterste houdbaarheidsdatum heen is, een luie crocs-dragende secretaresse met een online shopping-verslaving, een workaholic die zich vol in een kansloos partnertraject stort en het genante exit-traject van een advocaat-stagiair die functioneert op het niveau van een eiersalade. Slachtoffers van partnergeweld, diversity hires, sufgetinderde werkstudenten, sanctioned persons, kakkers in wortelbroeken, bubblespeak van kaviaarsocialisten, dikretige truzen, zeurpiemels en zeik-konijnen! De semantische subtiliteiten en oraculaire waarheden van Is Dit Nou ECHT Nodig zijn geroemd in de pers en worden vaak geciteerd door luie speechers. Een hart onder de riem voor iedere corporate punching bag!

Inclusief de Corona Special!

Cover Is dit nou ECHT nodig?Is dit nou ECHT nodig?

Deel 3: De Club, de Tent, de Toko
Ze zijn weer terug, onze favoriete personae miserabiles van ons favoriete post slavery Zuidas-advocatenkantoor!

Een Russische investeerder die met stip op de sanctielijst staat schakelt het mergers-and-acquisitions team in voor een majeure transactie… Zal de integriteit van advocaat-partner Rolf van Belghe er aan in de weg staan deze klus met een grote K aan te nemen? We weten allemaal het antwoord… FROM RUSSIA WITH STRESS! Brackets, blobs and bullets in het derde deel van de meest populaire en waarheidsgetrouwe stripserie over de Zuidas.

Als de strips herkenbaar zijn bent u toe aan een nieuwe baan!

Cover Is dit nou ECHT nodig?Is dit nou ECHT nodig?

Deel 2: De horizontale invlieger
Een nieuwe advocaat-partner wordt horizontaal ingevlogen voor de Banking afdeling: Bronco Montgolfière! Nummer 503 in de Legal 500, a lawyer of mass destruction, een man met een significant haircut, ruiger dan een kokosmat. Maar is deze nieuwste junior partner nou een frisse of een natte wind? 'A matter of belts and braces' zoals banking lawyers zouden zeggen!

Galgenhumor uit de loopgraven van de banking praktijk!

Cover Is dit nou ECHT nodig?

Is dit nou ECHT nodig?

Deel 1: Constituent Protruberance in de M&A Praktijk
Het debuutalbum dat menige wenkbrauw op de Amsterdamse Zuidas doet fronsen!

Lijdt mee met de enthousiaste jonge jurist die er achter komt dat werken voor een partner met een reputatie niet meevalt. Aanschouw hoe fee-earners lichamelijk letsel wordt aangedaan in de hittebestendige glazen-cyclus. Lees hoe het nieuwste juridische fenomeen, constituent protuberance, de overnamepraktijk op zijn grondvesten doet schudden!

Comics of the grand corporate persuasion!

Cover Is dit nou ECHT nodig?